DESPOTI SMEDEREVO
FSJ LOPOVI - Kradja na Marakani!

Home

FC Zeleznik - FC Sartid | Saopstenje DESPOTA povodom napustanja meca sa Cukarickim | FSJ LOPOVI - Kradja na Marakani! | Saopstenje Despota posle meca na Marakani | FSJ LOPOVI - Mec sa FC Radom | DESPOTI - FC Sartid - OFK Beograd | Izvestaj sa polufinala kupa u Zelezniku | Izvestaj grupe Alco Boys sa gostovanja iz Kule | Izveshtaj sa Finala Kupa!

New Page 1

FSJ LOPOVI!!!

Ostali smo bez teksta posle utakmice sa Čukom, ali ova utakmica je prevršila svaku meru regularnosti u našem fudbalu. Vidi se da ni Zvezda pa ni Partizan ne mogu bez sudija. Dva nepostojeća penala za 6.min i gol iz ofsajda su čista bruka za naš fudbal. No krenimo redom. Polazak navijača zakazan za 12h je pomeren za 13h pa je pola ekipe otišlo po alkohol  koji je bio popijen još pre polaska. Ulazak u Beograd je popraćen ovacijama "MRZIM BEOGRAD!",ali samo jednom jer  su se pesme svodile samo na Sartid i na naše Smederevo. Dolazak na marakanu je bio "vruč"! Ispred stadiona nas je čekao "ansambl" (kordon pandura obučenih za derbi utakmice) koji su po izlasku navijača iz autobusa svima gledali ruke da se neko nije slučajno uboo u venu, zatim hapse dva ,za njih sumnjiva, tipa koje odvode, navodno jer su bacali kamenje kroz prozor. Na samom ulasku na stadion počinje iživljavanje drotova nad Despotima po sistemu "ne smeš ni da prdneš uhapsicu te".Početak utakmice obeležava dobro navijanje čak šta više odlično uz obavezno skandiranje Delijama "SKINITE ZVEZDE".Vodeći pogodak nam daje snage za još 10 takvih tekmi ali počinje ono najgore sudija iz Niša (Piksijev zemljak) sudi jedanaesterac za Zvezdu koji je začudio ceo stadion a onda posle samo nekoliko minuta još jedan penal. Tada su Despoti shvatili da je podrška sa tribina uzaludna i svi su se zavalili u stolice gledajući kako sudija uništava derbi vrha tabele. Posle penala jos jedna katastrofa gol iz ofsajda, tada zvezdin istok zajedno sa zapadom skače i raduje se pogotku dok nas Sever podržava u pljuvanju sudije. Posle smanjenja rezultata na 3:2 dobijamo malo snage ali brza prednost Zvezde je ubila u pojam igrače Sartida tako da nisu imali snage za nastavak utakmice. Utakmica se zavrsava rezultatom 5:2 za "Crvene" nama je preostalo jos samo da pljujemo po sudiji Jablanoviću koji je ponavljamo uništio jedan lep derbi.

Despoti ovim kao i na svaki drugi način pokušavaju da stanu na put kradji u fudbalu i van njega. I jednostavno ko je za drugu ligu neka ide, i ako smo mi za drugu ligu otičićemo, ali časno a ne da nas neki pacov Piksi izbacuje samo zato sto je Sartid bolji od njegove petokrake. Šta reči za kraj osim.

FSJ LOPOVI!!!

Alco98Boys-Death Row-Net Hool Crew   -  DESPOTI 93 SRBIJA