DESPOTI SMEDEREVO
Saopstenje DESPOTA povodom napustanja meca sa Cukarickim

Home

FC Zeleznik - FC Sartid | Saopstenje DESPOTA povodom napustanja meca sa Cukarickim | FSJ LOPOVI - Kradja na Marakani! | Saopstenje Despota posle meca na Marakani | FSJ LOPOVI - Mec sa FC Radom | DESPOTI - FC Sartid - OFK Beograd | Izvestaj sa polufinala kupa u Zelezniku | Izvestaj grupe Alco Boys sa gostovanja iz Kule | Izveshtaj sa Finala Kupa!

New Page 2

Posle skandala na meču sa ekipom Čukaričkog, i napuštanja meča 10 minuta pre kraja, Despoti su da li zvanično saopštenje. Vec duže vreme postoje problemi na relaciji UPRAVA - DESPOTI, a sukob je kulminirao za vreme ovog meča. Naravno, NET HOOL CREW se potrudio da u što kraćem vremenskom roku dodje do saoštenja Despota. Jedno od pitanja koje su Despoti postavili Željku Damjanoviću po završetku meča je bilo zašto je bio zamenjen na poluvremenu iako je presekao nekoliko lopti. Damjanović je odgovorio "Da trener nije bio zadovoljan njegovom igrom"
 
 Zvaničan stav DESPOTA povodom napuštanja utakmice sa Čukaričkim!
 
Šta reči posle drugog uzastopnog poraza i to od Čukaričkog. Železnik smo prežalili ali ovo je bio težak udarac nama navijačima Sartida. U čemu je problem? da li u "upravi",da li u treneru,da li u igračima, ali u nama sigurno nije.U prvih 45. min. pesma se orila sa juga dok su se igrači setali po terenu kao na modnoj pisti. Možda je do poraza došlo zato što igrači nisu isplaćeni ali to nas ne zanima, mogli su reći nama jer mi smo ti koji prave igrače od njih. Ovako smo ih sve isprozivali kao i UPRAVU  koju ne zanima fudbal vec samo pare. Jedan od razloga je i taj što nam "uprava" nije dala da unesemo spremljenu koreografiju (tako nam je rečeno na ulazu).Više nema praštanja, još jedna greška i biće kao ranije kad igrači nisu smeli da šetaju gradom jer nas je "uprava" natovarila da smo klošari. E, pa ti klošari su se dokazali milion puta da nisu neki idioti ili kako su već rekli "klošari", već su fudbalski fanatici koji jedva čekaju subotu da gledaju loptu kako se kotrlja. Jebeš utakmicu bez golova, ljudi dolaze da bi gledali golove a ne da gledaju manekene kako se šetaju terenom. Šta ce biti u naredom periodu ne znamo, ali Zvezda neće biti lak protivnik sledeće nedelje. Vidimo se na marakani valjda ćemo uzeti bar bod!
 
I DOK MISLIM ,MISLIM NA TEBE
I DOK PEVAM , PEVAM ZA TEBE
I DOK SANJAM SAMO JEDAN SANJAM SAN
NOVU POBEDU DAJ NAM SARTIDE!
 
Despoti Smederevo team

DESPOTI UVODE DESPOTIJU?

   Ostaje da se vidi šta će biti od svega, za sve posetioce sajta dužni smo da pojasnimo malo šta bi ovo značilo. Naime, pre 2 godine, posle smene vlasti, uprava je prozvala navijače 'klošarima', što je naišlo na veliko ogorčenje Despota koji su od 1993 uz klub, i pratili su ga na svim gostovanjima u Srbiji od 3 lige pa na dalje, dokazujući vernost klubu, da bi onda političali izneli takvu ocenu, iako su došli u klub pre svega uz pomoć naroda koji je glasao za njih, a i Despota koji su među tim narodom. Sve ono što su Despoti kao navijači uradili za FC Sartid je palo u vodu...ili nije? Naime, tada su Despoti uveli Despotiju, tako da igrači niti članovi uprave nisu smeli da se šetaju po gradu, jer nije bilo sigurno. Kasnije je stvar izglađena, ali i pored toga uprava je mnogo puta prekršila čvrsto obećanje vezano za izradu, šalova, majica, transparenata itd.

Net Hool Crew