Make your own free website on Tripod.com

FK SARTID SMEDEREVO
Intervju Gorana Bogdanovica

Home

Game Reports
Tabela, Raspored, Rezultati
Sastav
Stadion - Tvrdjava
Prelazni rok
Pregled utakmica ove sezone
Najava Kola
Photo Album - Slikom i recima, Sartid - Dundee FC
Despoti Smederevo
Marketing
Related Links
Forum FC Sartida
Sartidomania
Contact Me
O NAMA
KAKO SE REKLAMIRATI?
Prica o kradji Crvene Zvezde
Intervju Gorana Bogdanovica
Crvena Zvezda, dobro prosla

Lider gasi Zvezdu

Lider gasi Zvezdu

Umesto najavljene priče o tome kako su se ugasili neki fudbalski klubovi koji su počeli da pariraju Crvenoj Zvezdi i Partizanu, danas vam prenosimo kompletan intervju Gorana Bogdanovića koji je pre nedelju dana izašao u sportskom žurnalu.

Vrh prvoligaške tabele posle uvodnih 180 min. šampionata ima neočekivani izgled: Sartid je prvi sa dva boda više od šampiona Crvene Zvezde i ostalih pratilaca. Minimalnu pobedu nad Železnikom pred svojom publikom "oklopnici" su nagradili za mnoge neočekivanim trijumfom na Banovom brdu protiv Čukarički Stankoma - 3:1. Izveštaji sa obe utakmice bili su gotovo identični: fudbaleri Sartida oduševili su ljubitelje fudbala, a ton igri davao je maestralnim potezima kapiten Goran Bogdanović.

- Moje vreme tek dolazi...Tako sam nekada govorio i svi su me tretirali kao dete. Sada kada već razmišljam o povlačenju shvatio sam da nisam smeo da budem toliko skroman jer i danas mogu da pružim više od mnogih koji su i deset godina mlađi od mene - pomalo u šali, više u zbilji govori Goran Bogdanović.

Da je legenda smederevskog fudbala daleko od povlačenja moglo se naslutiti na utakmicama protiv Dandia i Minhena u Intertoto kupu kada se čak i čuveni Tomas Hesler u jednom trenutku našao na "zadnjici" posle Bogdanovićevog" bicikl driblinga", dok je Eriku Miklandu posle istog driblinga dva puta lopta prošla kroz noge. Učešće u međunarodnom takmičenju i premor kod igrača zbog duge sezone prouzrokovali su pesimizam kod navijača uoči novog prvenstva koje je međutim počelo odlično za smederevce:

Nismo se zadovoljili izlaskom u Evropu i prepustili uspomenama. Postavili smo nove ciljeve i na pripremama trenirali kao da smo počeli od nule. Želeli smo da nastavimo gde smo u junu stali i to je sva filosofija.

Železnik je savladan minimalnim rezultatom, Čukarički Stankom relativno ubedljivo 3:1- Na obe utakmice naša igra bila je ubedljivija od rezultata. Sve nas raduje saznanje da smo zaista predstavljali homogenu celinu i da je cela ekipa funkcionisala gotovo besprekorno. Dobro smo pripremljeni i mislim da ćemo na sledećim utakmicama pokazati da je Sartid postao tim dostojan respekta - uverava kapiten "oklopnika".

Sledeći meč Sartid igra pred smederevskim ljubiteljima fudbala protiv Crvene Zvezde. - Mnogo su nas "zadužili" u prošlom šampionatu. Sada ćemo im vratiti dugove - glasno razmišlja Bogdanović.

Z. Stojadinović

YU link - besplatna razmena banera
Kliknite ovde za vise informacija
www.yulink.co.yu